śniadanieobiadpodwieczorek
Poniedziałek
30.06.25r.
Chleb pszenny oraz wieloziarnisty z masłem, szynka, jajko, ogórek kiszony, kawa
II śniadanie- arbuz
*1,6,7
zupa kalarepkowa z ziemniakami, kluski na parze z masłem i cynamonem, kompot wieloowocowy
*1,3,7,9
serek homogenizowany
*7

Wtorek
01.07.25r.


Środa
02.07.25r.

Czwartek
03.07.25r.
Piątek
04.07.25r.
Woda mineralna bez ograniczeń!

Alergeny występujące w posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne- arachidowe
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

*Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe ( np. kakao, herbata,
dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości
alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj. soi, orzechów, selera i gorczycy.